Ne samo da sam ja lično trpio zbog poremećaja spavanja, nego u posljednjih 8 godina nisam uopće mogao spavati sa suprugom. Jadnica, čitave noći nije mogla oka sklopiti zbog mog hrkanja. Ponekad su me i djeca čula u susjednoj sobi. Ja sam uz sve to trpio takva gušenja, da sam se često budio jer bih izgubio zrak i često sam sanjao kako se gušim i nitko mi ne može pomoći, jer sam sam u sobi. Probali smo sve – od ljekovitog bilja do različitih pomagala, jednostavno nije bilo lijeka, dok mi ženin brat nije rekao da je potpuno prestao hrkati uz Snore Terminator. Iskreno, nisam stvarno vjerovao da mu je pomogla jedna tako mala stvarčica, ali sam se sam uvjerio. Vrijedan je puno više od svoje cijene! I ponovo spavam sa ženom…:)

Brane

Već dvije godine sam u vezi s curom, a još nikad nisam kod nje prespavao. Često smo se oko toga svađali. Ona naime živi u garsonijeri, a ja tako hrčem, da se ponekad moja mama probudi i dođe u moju sobu s drugog kraja hodnika, jer se boji da ću se ugušiti. Još od djetinjstva imam deformaciju na jeziku, malo je veći od običnog ali nisam bio toliko hrabar da se operiram. Na kraju mi je cura kupila Snore Terminator i rekla neka probam i jesam, više njoj za ljubav- i nevjerojatno te noći već uopće nisam hrkao! U početku sam mislio da je to slučajnost, sam sebi nisam mogao da vjerujem da se ni jednom nisam probudio zbog hrkanja, ali sam se uvjerio da je taj mali prsten baš to što mi je čitav život trebalo!

read more
BojanDaruvar

Imam „sleep apneu“ i često se noću doslovno gušim, iako toga nisam svjestan. Moja supruga je zbog toga uvijek na pola budna, jer ja potpuno prestanem disati ponekad i za 10-15 sekundi, pa me ona budi kako bih ponovno udahnuo zrak. Još je posebno zabrinuta jer sam prije 2 godine zbog gojaznosti i visokog krvnog tlaka doživio srčani udar. I zato cijelo vrijeme pokušavam pronaći nekakav lijek za moje gušenje. Probali smo već sve, pa tako jednog dana i Snore Terminator. Ne da nisam vjerovao da će mi to pomoći, kad mi već sve ostalo nije, ali priznajem da sam se uvjerio i šteta da to nisam otkrio ranije. Rekli su mi da je moje stanje neizlječivo, a ja sada spavam kao malo dijete, kao i moja supruga pored mene!

DraganZagreb

Zaista je neprijatno kada netko hrče, a naročito cura. Bez obzira koliko ženstvena mogu bit tijekom dana, noću sam obična svinja, koja hrče kao dva muškarca. Zbog toga mi je uvijek bilo neprijatno pred cimerima, a naročito kada mi dođe prespavati dečko ili kada ja prespavam kod njega.

Na netu sam slučajno našla Snore Terminator, i naručila ga, jer mi je bio simpatičan dizajn i izgledalo je da ga se lako nosi. Bila sam u pravu, ne samo da mi je riješio problem s hrkanjem, nego ne izgleda smiješno kad ga nosim, već izgleda simpatično, kao mali piercing.

ŽeljkaRijeka

Više manje sam ga uzeo zbog šale, mislio sam da kod mene uopće neće djelovati. Ali kad sam ga stvarno uporabio, naspavao sam se kao malo dijete. Isprva nisam bio svjestan da je za to zaslužan Snore Terminator, ali kasnije mi je postalo jasno, i nisam si mogao vjerovati da ti život može potpuno promijeniti jedna tako mala stvar!

DaliborSesvete